» Portofoliul de produse


Eurosoft Travel Website

Eurosoft Travel Website este un site web dedicat pentru prezentarea si promovarea ofertelor turistice catre clienti si pentru rezervari on-line de servicii turistice. Solutia oferta o modalitate simpla dar puternica de administrare si prezentare a ofertelor turistile (sejururi, circuite, cazare) si a destinatiilor turistice. Aplicatia are functii de CMS, are module de gestionare a ofertelor prezentate in site si permite interconectarea cu solutia de BackOffice din care sunt extrase informatiile privind pachetele de servicii si tarife, locurile disponibile si sejururi.

detalii si preturi...

Eurosoft Travel BackOffice

Eurosoft Travel BackOffice este o aplicatie web dedicata gestiunii activitatilor din cadrul agentiile de turism si este destinata utilizarii on-line de catre personalul angajat al agentiilor de turism si de catre revanzatorii acestora. Aplicatia este modularizata si permite interconectarea departamentelor ticketing, outgoing, incoming si intern cu departamentele financiar-contabile si cu managementul agentiei.

detalii si preturi...

Eurosoft Payment

Eurosoft Payment este o solutie destinata companiilor interesate de comertul electronic, respectiv plata online cu cardul prin sistemul 3D Secure de catre clientii agentiei a serviciilor turistice solicitate pentru care a facut rezervare. Acest sistem face legatura intre client, site-ul agentiei si sistemul 3D Secure Romcard.

detalii si preturi...